Ris & ros

Tomas

”Hade inte sett sommarens magasin tidigare. Så fint! Måste vara en av de allra bästa gratistidningarna som görs. Härliga bilder, inte minst dina Roine och så mycket läsvärt!”

Micke

”Hej Josefin. Det är klart man vill vara med i den bästa tidningen i Roslagen. Tycker ni har fått till en riktigt bra och trevlig tidning (den kan ni vara stolta över). Ha en bra dag”

Caroline

”Vill bara säga att varje gång jag får Magasin Skärgård i handen så blir jag så himla inspirerad! Den är så fin! Och så vet jag att du gör mycket själv och blir imponerad också :)”

Gudrun

”Hej. Jag vill bara tala om att jag var med en bekant hos en tandläkare i Åkersberga och satt och läste er tidning, jag blev väldigt imponerad och tyckte att det var väldigt trevlig läsning. Har aldrig sett tidningen tidigare och är bosatt i Skåne men vill bara med dessa rader tala om att jag tyckte väldigt mycket om Magasin Skärgård.”

Maud

”Hej! Tack för ditt fina magasin som är så populärt, inte konstigt :). Jag sätter det i händerna på många av de som kommer in på turistbyrån och alla blir så glada över ett gratis påkostat blankt magasin med innehåll. Bilderna är otroligt vackra och reportagen intressanta. Roligt också att vi i norr får vara med!”

Frederick

”Hej! I somras var jag med min hustru och vår dotter med hennes barn ett par dagar på Sanda gård. Fina dagar i en härlig miljö. Jag ”hittade” där Magasin Skärgård. Gratis! Vilken tur jag hade. Under hösten och vintern har jag vid ett stort antal gånger läst och tittat i den. Det är ett utmärkt sätt att bli  ”harmonisk”.

Claes

”Jag läser alltid Magasin Skärgård med stort intresse – och tycker att du gör ett jättefint jobb”

Anna

”Sitter med er tidning Magasin Skärgård i min hand… gillar den verkligen, vilken toppentidning!!”

Johan

”Tack igen för en fin tidning, man blir alltid lika glad. Och reportaget om Silverskär var toppen”

Rickard

”Jag sällar mig till alla dem som rosar Magasin Skärgård. Ni har en härlig mix av allt som är värt att ta del av i Stockholms skärgård. Reportagen, informationen och inte minst annonserna täcker skärgården från norr till söder, både i stort och i smått. Tack för att ni finns. Magasin Skärgård behövs.”

Pär

”Sitter på X2000 på väg till Västergötland efter att ha tillbringat dagen på båtmässan. Hela väskan full med broschyrer och tidningar – båtar och båtprylar sida upp och sida ned. Då plötsligt blir jag sittande med en alldeles fantastisk tidning – ja du gissar rätt – Magasin Skärgård – välskriven med vackra bilder och ett varierande och urtrevligt innehåll. Tack! Det blev dagens höjdpunkt”

Carl

”Jag fick häromdagen av en händelse Magasin Skärgård i mina händer. Jag lade först märka till de många snygga annonserna. Jag började sedan läsa artiklarna som ju var försedda med lockandebilder och som visade sig vara välskrivna och intressanta. Tidskriften levde verkligen upp till den angivna målsättningen, sinne/smak/sevärdheter”

Åke

”Sitter åter igen med ett trevligt magasin i min hand och läser dina intressanta artiklar om fyrar och annat. Magasin Skärgård är en helt igenom positiv och utåtriktad tidning som förmedlar ett välkommet ut i Roslagen. Så ska den vara! Men jag vill INTE se reklam för ribbåtsturer eller vattenskotrar i magasinet! Magasin Skärgård är en utomordentlig tidning och varje nummer en läsupplevelse. Men, snälla! Låna er inte till att göra reklam för verksamheter som passar i ljudisolerade grusgropar långt borta från skärgården”

Hans

”Jag hämtade just senaste numret av Magasin Skärgård på terminalen vid Strömkajen och jag ville bara säga grattis till ett fantastiskt nummer! Det här är nog det bästa ni gjort – mixen gör att det finns läsning för alla (och bra texter dessutom) för att inte tala om servicedelen och alla annonser som gör att den kommer att ligga framme hela sommaren”

Christer & Anne

”Vi var på Buhres Fisk idag 26/11, Grisslehamn. Då låg den där på disken, vårt älskade Magasin Skärgård!!! Vi lusläser magasinet! Underbar läsning! Ser fram emot vår och sommarmagasinet.”

Bengt

”Grattis till att Ni har överlevt med ett så högkvalitativt magasin som borde kosta 80-100:- Suveränt!!!!!!! Hoppas ni klarar resten. Det är nämligen så fruktansvärt bra att klockorna stannar. Lycka till i framtiden där ni hör hemma”

Ulrika

”Vi är SUPER NÖJDA!!! Jättebra text och kanonbra val av bilder, vi har fått jättemycket respons redan (även julbordsbokningar!!). Tack, tack och åter tack.”

Bodil

”ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!! Så jävla fiiiiiin annons 😀 Du har lyckats igen!!!:)”

Yvonne

”Säger bara en sak: Fiiiiiiiiiiiiint blev det!!!!!”

Christer

”Jättefin tidning! Och fantastiska bilder!”

Dan

”Läste Magasin Skärgård på lunchen idag. Jag tyckte den var kanon! En ren njutning”

Johan

”Du gör strålande skrifter, verkligen hög kvalitet!, varma hälsningar Johan.”

Hans Christian

”Jag tycker din tidskrift är fin, har snygg layout och vackra bilder samt bra innehåll”

Björn

”Varje nummer av din tidning är en ren njutning, vi blir så glada när vi får den”