Annonsera

Nummer Utgivning Materialdag
Vår 11 mars 21 februari
Sommar 11 juni 22 maj
Vinter 11 nov 23 okt

Annonsmaterial

Text, bild och logotype skickas per epost till annons@magasinskargard.se. Vi skickar korrektur för godkännande. Pris 600 kr. Skickar du färdigt annonsmaterial – döp gärna filen till firmanamn_annonsformat_utgivning. Exempel: “aktiebolaget_85x55_1-23”

Format

Annonsen ska vara producerad i exakt samma storlek som det bokade formatet. Är annonsen utfallande ska den ha 5 mm skärsmån runtom.

Digitalt annonsmaterial

  • Punktförstoring: 50% 18, 70% 15. Icc profilen (för bilder): iso Web Coated.
  • Upplösning för bilder: 300 dpi. För felaktigt publicerat annonsmaterial ansvaras ej.

Fakta

  • Format: 210 x 270 mm
  • Sidantal: 84
  • Inlaga: Galerie Brite Bulk 70 g
  • Omslag: 170 g uv-lackat omslag
  • Limmad rygg

Hjärtat i skärgården

Välkommen att synas i Magasin Skärgård – ett njutningsfullt magasin med smak från öar och båtliv.

Magasin Skärgård är ett annonsfinansierat gratismagasin med hemmahamn i Gräddö på Rådmansö. Mitt i Roslagens famn, skärgårdens hjärta och händelsernas centrum. Tidningen ägs och drivs av redaktör Josefin Ekberg.

Magasinet innehåller reportage från Stockholms skärgård med omnejd samt om Åland. Intressanta texter illustrerade med vackra bilder. Med en härlig mix för olika smaker och intressen. Det är upplevelser, utflyktstips, äventyr, kuriosa, fyrplatser, porträtt, historia, krönika, notiser och tävlingen Akterspegeln. I katalogdelen ”Din Skärgårdsguide” finns kontaktuppgifter till olika entreprenörer i Stockholms skärgård med omnejder.

Annonserna når läsare som älskar skärgård, natur och friluftsliv. Båtfolk, turister och öbor med flera. I hela Stockholms skärgård med omnejd. Från Hållnäs i norr till Trosa/Oxelösund i söder samt på Åland. I vårt område finns omkring 2,5 miljoner invånare plus alla turister.

Allt fler har upptäckt och läser Magasin Skärgård. Upplagan går åt som smör i solsken. Även på vintern. Några kommentarer vi kan få höra är “härliga bilder, mycket läsvärt, njutningsfullt och bra blandning” samt att man läser den “från pärm till pärm”. “Till och med annonserna”.

Så välkommen att synas du också i skärgårdens fina magasin. 

Erbjudande

Vill ni vara med i Magasin Skärgårds “gula sidorna” Din Skärgårdsguide?

Ni får då firmanamn, telefonnummer och webadress under rubriker som passar er verksamhet. I alla tre numren.

Maila josefin@magasinskargard.se för att boka plats eller få mer information.

Läs med i pdf-blanketten, här!