Annonsera

Annonsinfo 2018
Rabatterbjudanden 
Prislista sommar
Prislista vinter

Utgivningsplan 2018

Nummer Utgivning Materialdag Upplaga
Vår/Sommar 20 mars 28 februari 50 000 exVinter 1 november 11 oktober 25 000 ex

Annonsmaterial
Text, bild och logotype skickas per epost till annons@magasinskargard.se. Vi skickar korrektur för godkännande. Skickar du färdigt annonsmaterial - döp gärna filen till firmanamn_annonsformat_utgivning. Exempel: aktiebolaget_85x55_vinter_18.

Format
Annonsen ska vara producerad i exakt samma storlek som det bokade formatet. Är annonsen utfallande ska den ha 5 mm skärsmån runtom.

Digitalt annonsmaterial
Punktförstoring: 50% 18, 70% 15. Icc profilen (för bilder): iso Web Coated.
Upplösning för bilder: 300 dpi. För felaktigt publicerat annonsmaterial ansvaras ej.

Fakta
Format: 210 x 270 mm
Sidantal: 84 – 116 sidor
Inlaga: 80 gram Novapress Gloss
Omslag: 170 gram uv-lackat omslag
Limmad rygg

Spegla dig i glansen!

Välkommen att synas Magasin Skärgård du också. Magasinet som skänker inspiration, njutning och kunskap om skärgårdarnas magiska övärldar.

MagasinSkärgård är ett annonsfinansierat gratismagasin som trycks på exklusivt glättat papper. Det innehåller mycket läsning om kust och skärgård med vackra bilder.

Vi bjuder på upplevelser, utflyktstips, kuriosa, fyrplatser, porträtt, krönikor, notiser och tävlingar. I katalogdelen ”Din SkärgårdsGuide” finns kontakter till företag i skärgården.

Annonserna når läsare som älskar skärgård, båtfolk, turister och öbor. I hela Stockholms skärgård med omnejd. Från Hållnäshalvön i norr ända till Oxelösund i söder samt Åland i öster. I området bor omkring 2,5 miljoner potentiella läsare.

År 2014 firades tioårsjubileum

Allt fler läser MagasinSkärgård. Den går åt som smör i solsken. Vanliga kommentarer om magasinet är "Härliga bilder, mycket läsvärt, njutningsfullt och bra blandning" och "Läser den från pärm till pärm".

Varmt välkommen som annonsör. Och läsare.
/Josefin Ekberg med kollegor