Annonsera

 
Annonsinfo 2021 

Utgivningsplan 2021

Nummer Utgivning Materialdag Upplaga
     Vår      22 mars      26 febr          25 000 ex
     Sommar      14 juni      21 maj          25 000 ex
     Vinter      8 nov      14 okt          25 000 ex

Annonsmaterial
Text, bild och logotype skickas per epost till annons@magasinskargard.se. Vi skickar korrektur för godkännande. Skickar du färdigt annonsmaterial - döp gärna filen till firmanamn_annonsformat_utgivning. Exempel: aktiebolaget_85x55_vår_2021.

Format
Annonsen ska vara producerad i exakt samma storlek som det bokade formatet. Är annonsen utfallande ska den ha 5 mm skärsmån runtom.

Digitalt annonsmaterial
Punktförstoring: 50% 18, 70% 15. Icc profilen (för bilder): iso Web Coated.
Upplösning för bilder: 300 dpi. För felaktigt publicerat annonsmaterial ansvaras ej.

Fakta
Format: 210 x 270 mm
Sidantal: 84 – 100 sidor
Inlaga: Galerie Brite Bulk 70 g
Omslag: 170 gram uv-lackat omslag
Limmad rygg

Hjärtat i skärgården

Välkommen att synas med din annons i Magasin Skärgård - ett njutningsfullt magasin som stimulerar sinnen med smak från öar, hav, kust och båtar.

Magasin Skärgård är ett annonsfinansierat gratismagasin med hemmahamn i Gräddö på Rådmansö. Mitt i Roslagens famn, skärgårdens hjärta och händelsernas centrum. Tidningen ägs och drivs av redaktör Josefin Ekberg.

Magasinet innehåller reportage från Stockholms skärgård med omnejd samt om Åland. Intressanta texter illustrerade med vackra bilder. Med en härlig mix för olika smaker och intressen. Det är upplevelser, utflyktstips, äventyr, kuriosa, fyrplatser, porträtt, historia, krönika, notiser och tävlingen Akterspegeln. I katalogdelen ”Din Skärgårdsguide” finns kontaktuppgifter till olika entreprenörer i vårt område.

Annonserna når läsare som älskar skärgård, natur och friluftsliv. Båtfolk, turister och öbor med flera. I hela Stockholms skärgård med omnejd. Från Hållnäs i norr till Trosa/Oxelösund i söder samt på Åland. I vårt område finns omkring 2,5 miljoner invånare plus alla turister.

Allt fler har upptäckt och läser Magasin Skärgård. Upplagan går åt som smör i solsken. Även på vintern. Några kommentarer vi kan få höra är "härliga bilder, mycket läsvärt, njutningsfullt och bra blandning" samt att man läser den "från pärm till pärm". "Till och med annonserna".

Så välkommen att synas du också i skärgårdens fina magasin.