Nyhetsarkiv

Allt strålar i nya färger

mar 28, 2018 | Nu sprids vår-sommarnumret i alla väderstreck längs ostkusten och Stockholms skärgård. Till och med till Åland. Årets utgåva innehåller färgsprakande reportage och färgstarka personporträtt. Våren och sommaren till ära. Angenäm läsning. Nästa nummer kommer i november. 

Nytt år och vår

dec 12, 2017 | Vinternumret är nu ute och vi börjar planera för ett vår/sommarnummer som börjar att spridas i slutet av mars. Vi är med på mässan Nordiska Trädgårdar i Älvsjö 22-25 mars och delar ut tidningar i vår monter C04:25. Välkomna att hälsa på oss då. Tills dess hör gärna av er med synpunkter, tips eller förfrågan om annons eller boka prenumeration. /Redaktionen

Nytt år och vår

dec 12, 2017 | Vinternumret är nu ute och vi börjar planera för ett vår/sommarnummer som börjar att spridas i slutet av mars. Vi är med på mässan Nordiska Trädgårdar 22-25 mars och delar ut tidningar i vår monter C04:25. Välkomna att hälsa på oss då. Tills dess hör gärna av er med synpunkter, tips eller förfrågan om annons eller boka prenumeration. /Redaktionen

Snart vankas juletider

sep 20, 2017 | Nu är det full rulle att fylla vinternumret med spännande innehåll och attraktiva annonssidor. Skynda att boka plats om du vill vara med. Är du riktigt snabb finns chans att vinna en halvsida. Gäller tom 3 oktober. Då drar vi vinnaren. Senast 13 oktober vill vi ha in annonsmaterialet. Och den 9 november kommer äntligen det nya vinternumret. Rykande färskt från tryckeriet. En efterlängtad "julklapp". 

Det svänger i sommar

jun 15, 2017 | Jo, det stämmer som ryktet säger. Musik på bryggan och spelmansstämma på Sundskär. Där svänger det så folk dansar i sjön. Svänger gör det även till alla fiskelägen på Hållnäshalvön. Bakom en kurva står en skyltdocka med en gädda i handen. Efter nästa ser vi en räv traska förbi. Och mycket mer att upptäcka på Tur i Hållnäs när byarna öppnar upp. Det här och mycket mer kan ni läsa om i sommarnumret. Glad sommar!

Ute i det gröna

mar 25, 2017 | Nu sprids vårnumret i takt med allt ljusare dagar och knoppande rabatter. Vi dammar av vintern och har fyllt magasinet med reportage om trevliga aktiviteter utomhus. Vi vill sprida inspiration och glädje. Nästa nummer, sommarnumret kommer i juni. Även där finns knoppande rabatter. För er annonsörer. Som mest erbjuder vi 66 %. Skynda att boka före 6 maj så kan du vinna en halvsida. Nästa materialdag är 16 maj. Lycka till & Glad vår!

God Jul & Gott Nytt År!

nov 28, 2016 | Hej. Nu finns vinternumret ute. Med tips på julmarknader och krogar som serverar julbord. Och mycket annat spännande att läsa. Nästa nummer som kommer ut är vårnumret. Vill du vara med? Kontakta oss så kommer vi med ett bra annonserbjudande. Nästa deadline är 15 februari./Må så gott.

Läs mer...

Vår bästa tid är nu!

mar 22, 2016 | Hej. Nu är vårnumret ute och i juni är det dags att sprida sommarnumret. Skynda att boka annons före 6 maj så finns chans att vinna en halvsida./Välkommen att synas hos oss du med.

Extra extra

feb 20, 2015 | Vi vill förtydliga att Magasin Skärgård och blivande Magasin Roslagen är två helt skilda magasin. Det vill vi vara tydliga med så inga missförstånd uppstår. Välkommen att boka din annons hos oss.

Båtlycka

apr 11, 2012 | Vårnumret är på väg ut till distributörerna: hotell, vandrarhem, restauranger, turistbyråer, skärgårdsbåtar och butiker i Stockholms skärgård!
// Redaktionen